Niet iedereen zoekt op bestemming. Misschien heb je wel totaal geen idee wat een land je te bieden heeft, maar weet je wel echt wat je wilt. Daarom hebben wij 7 thema’s bedacht om je op weg te helpen naar de perfecte vakantie. Hieronder hebben we de thema’s beschreven. In onze reiskiezer kun je vervolgens zoeken op je favoriete thema. Best handig, toch?

Alles alleen

Sta je er alleen voor? En moet je als single parent ook nog de vakantie alleen regelen? No stress, wij zorgen dat het een top vakantie wordt. Onze bestemmingen zijn gemakkelijk te bereiken met alle soorten vervoer, zodat je niet persé alleen de lange rit met drukke kids op de achterbank hoeft te maken. Wij zorgen voor een programma vol leuke dingen en nog belangrijker: fijne accommodaties die niet zó groot zijn dat je niemand ontmoet en ook niet zó klein dat je steeds alleen zit.

Alles bij elkaar

Kun je niet kiezen, want wil je eigenlijk net zoals Kim van alles een beetje? Dat zit je goed bij deze reizen die met zorg zijn samengesteld. De ene dag actief op pad en de avonturier uithangen, de volgende dag een museum in en je onderdompelen in de lokale cultuur, daarna een dag strandhangen en niksen. Volop variatie dus!

Alles voor de kids

Kunnen jullie zelf pas genieten als voor de kleintjes alles geregeld is? Zwembad: check, animatie: check, zelfs andere Nederlandse gezinnen vinden jullie niet erg om te ontmoeten, maar juist nog gezelliger! Maar voor je nu gaat denken dat we je naar een all-inclusive resort in Turkije gaan sturen: wees niet bang, dat is het toch ook weer niet. Wel hebben we ook aan de de ouders gedacht: lekkere restaurants in de buurt en gezellige stadjes om samen te ontdekken.

Alles voor de kunst

Hou je ervan om je met z‘n allen onder te dompelen in een andere cultuur? Leer dan het nationale gerecht koken, oefen een paar zinnetjes in de lokale taal en natuurlijk overnachten jullie minstens 1 keer thuis bij de locals.

Alles voor de ouders

Nog geen schoolplichtige kinderen? Kies dan een vakantie die vooral voor de nieuwbakken ouders heel erg fijn is. Ja, ja, natuurlijk zorgen wij voor een ondiep zwembad en kinderbedje maar nu de kleintjes nog veel slapen, is dit hét moment om ook aan je eigen ontspanning te denken: wellness, gastronomie, babysit. We got you covered!

Alles voor het avontuur

Willen jullie als gezin graag een waar avontuur beleven? Houden jullie van volop je grenzen verleggen? Geen berg te hoog, geen rivier te koud; dit zijn de reizen voor avontuurlijke families! Silvie en haar gezin kunnen hier zelf ook geen genoeg van krijgen.

Alles voor één keer

Heb je iets speciaals te vieren? Zijn bijvoorbeeld oma en opa vijftig jaar getrouwd en willen zij de hele familie meenemen? Of heb je de loterij gewonnen en wil je een keer super deluxe vakantie vieren? Ook zonder speciale reden kun je best een keer iets bijzonders doen. Deze reizen zijn zeker buitengewoon, maar als je eigen ideeën of plannen hebt, denken wij ook graag ‘out of the box’ met jou mee.

Waarom kiezen voor Expeditie Europa?

Gaaf voor de kids. Genieten voor de ouders. Gewoon goed geregeld.

image description

groen

Met oog voor de wereld.
Dat vinden wij vanzelfsprekend.

image description

stoer

Op zoek naar een bijzondere gezinsreis?
OK, gevonden.

image description

voor en door families

Tijd voor elkaar tijdens de leukste
periode van het jaar.